Har sett att vi fått väldigt mycket trafik här på bloggen de senaste dygnet. Med största sannolikhet beror inte det på mitt inlägg igår tyvärr. Utan det hela har en mycket mer tragisk förklaring.

Som ni flesta kanske läst och sett på nyheter har det tragiskt nog skett en mycket hemsk olycka på en skola som ligger i Broby. Detta Broby ligger i Skåne och är betydligt större än detta Broby. Många är de säkert som undrar om vad som hänt, de googlar och då kommer vår sida upp nästan först.

Vi vill poängtera för er som kanske inte vet att våran lilla skola ligger i en by som heter Broby i Götene kommun. Västra Götalands län. Det finns inget samband med det andra Broby mer än namnet.

Vi har tyvärr blivit utsatta för nättroll och fått kommentarer rörande det som skett, vilket vi är mycket ledsna över. Alltså inga trevliga kommentarer!

Vi vill återigen poängtera för er som inte vet, detta Broby ligger alltså i Västra Götaland. Vi har ett invånarantal i denna byn på ca 50 personer. Skolan stängdes 1960. Det finns alltså inga kopplingar. Vi ber er som vill läsa om vad som hänt, att vända er till nyhetssidor och tidningar på nätet istället.

Vi har valt att ta bort dessa kommentarer, kommer det in flera kommer det givetvis att anmälas. Det är nämligen svårt att vara helt anonym på nätet, och vi får ju givetvis upp IP-nummer så det går att spåra.

vi hoppas att detta i fortsättningen respekteras och att vi kan fortsätta skriva om husrenoveringar och hembakade kakor då det är det som denna hemsida handlar om!

/Ida & Erik