God fortsättning på er alla där ute i stugorna!

Hoppas allt är bra med er?
Vi har haft fullt upp över jul och nyår då vi flyttat till ett annat, större hus här i Broby. Vi trivs bra, men det känns lite ovant än så länge.
Magen växer (på Ida alltså) och det känns som att Mars kommer närmre och närmre hela tiden. Vi är väldigt spända och förväntansfulla. Planeringen fortgår för verksamheten kring Idas Café, samt fortsatt renovering av Broby Skola.

Vill även påminna er alla om att Caféet är helt stängt nu, och öppnar inte förrän vårrundan i Maj.

Har precis anmält oss till både vårrundan och returrundan 2016. Vi tänker köra på de även om vi har en liten bebis.
Än är för tidigt att säga något om öppettider inför sommarsäsongen. Vi får se helt enkelt hur vi ska lägga upp det så det passar oss och så att vi orkar med.

Är roligt att sitta här och planera lite och drömma om när vi ska komma igång med renoveringen igen.

Prio ett i år är att få huset färdigskrapat och målat med ny linoljefärg (om vi bara kan bestämma oss vilken nyans av grönt vi ska använda oss av…)
Vi hoppas även hinna färdigt med fler fönster. Sen har vi en veranda på baksidan som ska få plåt på taket, samt byggas färdigt. Och en massa småprojekt i trädgården. Vi har att göra, som vanligt, med andra ord.

Men, tilläggas skall att detta är planer vi sitter och smider just nu, i Januari. Utan en liten bebis och två företag att sköta. Så vi får väl se helt enkelt, men vi hoppas och tror att vi hinner med detta.

Nu när jag sitter här och skriver detta singlar snön ner utanför fönstret. Det känns otroligt långt fram till Maj.. Men tiden går fort. Och alla säger att det går ännu fortare sen när man får barn. Så förmodligen kommer våren och sommaren komma fortare än vad vi hinner med ändå.

Vi hörs här och på Idas Cafés Facebooksida framöver!
Kommer ju givetvis uppdatera er här när vi fortsätter med renoveringen och även när vi planerat säsongen med öppettider osv.

Missa inte att hålla utkik efter mer information kring vårrundan sen heller.

Ha det fint!

/Ida

Lägger upp lite gamla bilder här nedan på när vi håller på med fönstren och målning av fasaden.