Hejsan allihop!

Tänk vad tiden rusar fram. Ber om ursäkt för tystnaden här inne det sista, men tiden har verkligen inte funnits. Knappt orken heller.

Nu är i alla fall Caféet stängt för i år. Tusen, tusen tack alla ni som varit ute och fikat hos oss! Är verkligen det som vi brinner för, att ni ska komma ut till oss och ha en trevlig fikastund. Och de flesta av er verkar nöjda och belåtna och många återvänder. Det tackar vi för. Vi är jätte nöjda med det gångna året själva, och vi jobbar hela tiden på att förbättra oss.

Denna höst har vi inte jobbat jätte mycket med renoveringen. Erik har haft mycket jobb, och vi har ett projekt utöver Broby Skola som har tagit mycket tid.

Sen vill vi även berätta för er, som kanske missat, att det ska bli en liten bebis i början på Mars (slutet på Februari) nästa år. Detta har gjort att Ida har svårare att orka med. I somras hade hon det mycket tufft med kraftigt illamående, många av er la säkert märke till att kaksortimentet inte var så stort som det brukar, och att Ida var mycket trött. Ida kämpade verkligen på med cafét ändå, det är svårt att sjukskriva sig som egenföretagare. Men det var kämpigt. Under hösten har allt gått mycket bättre, illamåendet har lagt sig och Ida mår för närvarande riktigt bra.

Men det ska bli skönt att vara lediga från Caféet en tid nu.

Som ni då förstår kommer vi hålla stängt Januari, Februari, Mars och April. Planen är att öppna till Vårrundan 2016. Mer information kommer givetvis. Och vi kommer uppdatera här då och då i alla fall.
Kanske får vi lite tid att greja mer med renoveringen i Januari och Februari. Men vi får se.

Vi vill i alla fall tacka er, och hoppas ni får en god jul. Och var rädda om er!

Ha det fint så hörs vi!

// Erik & Ida