Hej alla bloggläsare!

Här kommer första inlägget under kategorin Idas Café sommaren 2013.
Fick även höra att ”sidorna” med historia, om oss, drömmar osv inte låg där dem skulle. Men detta felet ska vara åtgärdat nu, och ni finner dem åter igen allra högst upp på sidan.

Förberedelserna för årets sommar Café pågår för fullt, en hel del kvar att göra. Men det börjar ändå bli riktigt fint! Golvet är på plats i skolsalen, och det är oljat och klart. Imorgon eftermiddag blir det tapetsering i kakelugnsrummet. Sen blir det till att sätta upp taklisterna där. Samt gör lite små justeringar med färgen på spegelpanelerna där. Sen har vi en massa att städa och sen börja köra dit möbler att möblera med.
Jag har varit och köpt en massa dukar och vasar på second hand. Fler resor dit kommer det bli, finns så mycket fint att fynda där. Stressiga veckor framöver, måste sätta igång att baka med.

Har haft kontakt med Miljö och hälsa, och det är grönt ljus så att jag denna sommar under så ort tid får baka hemma. Andra bullra blir det till nästa år (nu var jag allt vitsig va?)

Har även pratat med Källby församling, och de var jätte vänliga och lät mig låna deras parkering till mina kunder denna sommar. Jätte snällt av dem.

En massa kvar som sagt, ska skicka efter kort på framkallning, om renoveringen av skolan som vi tänkt visa upp sen i Cafét.
Trädgården ska snyggas till ytterligare.

Vi ska låna ihop en hel del möbler, och jag kanske fyndar några fler bra stolar och bord på second hand innan öppnandet.

Hoppas verkligen ni vill komma ut och hälsa på oss i sommar!

Vi hörs! // Ida

IMG_8471

IMG_8475