Hej alla bloggläsare!

Vi har varit ägare utav Broby skola i ett helt år nu. Känns som om det vore igår. Samtidigt som det känns som om det gått en hel evighet. Det har hänt en hel del med vårt kära hus under året som gått. Nu lever huset upp mer, det känns mer levande.
Vi höll nästan på att glömma detta, vi har ju fullt upp med att förbereda inför Cafét.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men kolla in våra bilder, så kan ni själva se vad som hänt.

Tillbakablick:
Tänk när det var en djungel intill husknuten, det går nästan inte att föreställa sig nu hur det var. Vi har slitit många timmar i huset och i trädgården, och många mer lär det bli. Men vi är så enormt förtjusta i vårat lilla hus, och allt slit ger ju resultat. Synbart sådant!
Det har varit en riktigt tuff vinter. Men nu känns allt lättare, och till kommande vinter behöver vi inte känna oss lika stressade. Nu är det värsta över!
Tänk vad mycket vi lärt oss under ett år. Och tänk vilka enorma utmaningar vi stod inför. Först kunde vi inget ana. Men vi klarade det, vi fixade det. Vi måste ge oss lite klappar på axeln faktiskt, för detta var inte lätt. Men vi fixade allt själva. Med hjälp av familj och snälla vänner fixade vi hussvampen och räddade murstocken. Och nu är skolsalen återigen ett mycket vackert rum att vistas i.

Vi önskar er välkomna att hälsa på oss i sommar, och själva se resultatet av allt jobb!
// Ida