Hej!

Hallen. Det projektet står lite still nu. Erik har jobbat för mycket på semestern så han har fått ont i ryggen. Inte bra. Han mpste vila. Jag är ju ingen snickare direkt, jag har ju ”tummen mitt i hand”   med hammare och andra verktyg. Men visst jag kan lära mig. Plocka skräp och sånt kan ju vem som helst, och så även jag. Så det är väl sådant som jag har grejat en del med. Servar med fika, hjälper till att hålla och så vidare. Men som sagt, nu står det lite stilla med arbetet, och vi är hemma och vilar oss på våran semester. Då får jag ju försöka passa på att uppdatera lite här.

Jag ska försöka beskriva hur hallen ser ut lite tänkte jag. Just nu har vi ju rivit upp allt golv, och kommit ner till ett rejält lager med smuts och bös. Diverse isolering alltså. Golvet lades senast om -81 tror vi. Tidnngarna är där ifrån ialla fall. Det kanske inte blev helt bra då. Och nu måste vi göra om allt. I hörnet där man kunde se ut, så var ju tre timmerstockar i väggen dåliga. Så de rev vi bort (det var ju nästan bara smulor kvar…). Erik har nu tänkt ut en smart lösning för hur vi ska ersätta den gamla syllstocken med något annat minst lika bra.  Lite krånglit är det för vi har en dörr ivägen. Alltså under dörrkarmen var syllstocken dålig, så den fick också tas bort. Det är lite mer pussel att byta ut den under där.

Men det känns som att detta inlägg blev lite mer än rörigt. Så jag ska försöka få Erik till att skriva lite här en dag, så kan han förklara lite bättre. Han som kan detta och har grejat med det. Medan jag har röjt, eldat gammalt skräp och fixat fika.

Tack för mig! /Ida