Hej, tänk, nu är vi redan inne i Mars. Skrev detta inlägg igår, torsdag och tänkte göra det tidsinställt så det kommer upp den 1 Mars.

I Tisdags hade vi så otroligt fint väder, det var som en varm dag i April. Mycket härligt, men också kusligt. Kändes så otroligt overkligt. Jag menar, det är ju vinter än? Fast mars räknas väl ändå som en vårmånad, men en övergångsmånad från vinter till vår. Det kan ju lika gärna komma snö i April.

Med oss är annars allt bra, vi har klippt färdigt alla får så nu kan vi lägga mer fokus på att jobba i caféet. Vi har som vanligt miljoner planer och ideér vi vill genomföra. Så vi försöker jobba på, barnen styr lite tempot. Vi har börjat städa av lite på vinden, där vi (läs Ida) vill bygga ett förråd och inreda ett litet personalrum i kammaren som redan finns där. Så det är ju lite extra jobb med det utöver det ”gamla vanliga”.

Äldsta sonen går längre dagar på förskolan nu igen, så jag har börjat jobba i caféet de stunderna. Finns ju så otroligt mycket att stå i, otroligt roligt. Ena dagen stryka dukar, andra dagen skrapa fasad och rensa stenplattorna. Så förutom den vanliga skötseln för att hålla allt i bra skick har vi ju massa idéer vi vill genomföra och nya projekt att starta. Vi måste dock bli bättre på att avsluta en del projekt tror jag, vi har nog lite för många bollar i luften ibland.

Yngsta sonen, nu 1 år gammal, ska börja på förskolan i April. Efter det hoppas jag kunna lägga ännu mer tid och energi på mina idéer. Just nu är han med mig, och det går absolut jätte bra. Han är så redig och leker med leksakerna. Men så klart är det inte helt optimalt alltid, och fokus från min sida blir ju alltid lite splittrad. Men känns även lite konstigt att våran lillkille börjar bli så stor redan, tiden går så otroligt fort.

Jag har börjat planera inför sommaren, men öppettider är inte satta än. Det som dock givetvis är bestämt är att vi kommer vara med på vårrundan 4-5 Maj (mer info kommer) och så drar vi ju igång högsäsongen efter midsommar. Sen är vi även anmälda till höstrundan (minns inte datum i skrivande stund, återkommer med mer information)

ser mycket fram emot sommaren 🙂

Äldsta sonen har ju som ni säkert minns problem med sitt ena ben, och nu äntligen är operation planerad i början av september i år. Därför kan vi inte säga så mycket om den tidsperioden än, då vi själva inte vet så mycket. Operationen han ska genomgå är omfattande och påfrestande för en liten kille och rehabiliteringen är lång, det är väl så mycket vi vet hittills. Hoppas ni återigen har överseende med detta, familjen går först.

hade egentligen tänkt skriva mer här, men det får bli nästa gång. hoppas även kunna dela med mig av lite mer bilder.

för er som missat, uppdaterar jag så gott som varje dag på Instagram @idascafeibrobyskola, in där och kika vetja!

Vi hörs och ses, ha det fint!

//Ida