Hej på er där ute i stugorna, allt väl?

Med oss är allt bra, en liten magsjuka är här på besök. Men vi hoppas att den snart ska lämna vårat hus.

Planeringen inför våren pågår för fullt, och det finns så otroligt mycket jag vill hinna med att göra. Har så mycket idéer om saker jag vill förändra, bli bättre på och kanske prova nytt. Men mest vill jag nog förbättra saker i köket, en del som måste bli lite mer rationellt så att det går snabbare och framförallt smidigare.

Högt upp på önskelistan står även en ny kaffebryggare, en moccamaster eller en coffiee queen som man kopplar vattenledningen direkt till så vi slipper allt spring. Tyvärr har jag inte råd med en sån just nu, men kanske till sommaren.

Annars är det mest lite småfix i köket och inköp av lite nya redskap.

De senaste helgerna har vi varit ute i hagen vi arrenderar och jobbat med att ta ner träd där. Har ju säkert nämnt det innan, men vi jobbar ju med att återställa en naturbetesmark i samarbete med länsstyrelsen. I somras stängslade vi in den stora delen och lät fåren beta ner allt sly, resten tog vi med röjsåg. Men nu har vi tagit ner en mängd lövträd. Tanken är att röja lite efter som. Det är riktigt uppfriskande och härligt att vara ute och jobba i naturen. Givetvis har barnen varit med och det har gått väldigt bra, vi klär oss varmt och har med fika. Äldsta sonen älskar ju att åka traktor, så han var mer än nöjd när han fick åka med. Tänkte ladda upp lite bilder från ett arbetstillfälle så ni får se.

Vill även nämna att äldsta sonen nu förmodligen måste operera sitt ben antingen redan nu i vår eller till hösten. I höstas tyckte läkaren att läget ändå var såpass stabilt att de ville skjuta på hans operation. Men nu är tyvärr läget försämrat och något måste göras för att han inte ska ha ont. Vad detta innebär för oss som familj vet vi i nuläget inte. Det enda vi vet är att operationen kommer vara påfrestande för honom. Vi vet förhoppningsvis mer i februari och kan då planera bättre hur framtiden ser ut. Ber er återigen att ha överseende med detta.

Vi hörs mer framöver, ha det bra och ta hand om er!

// Ida