Har ända sedan starten av Idas Café funderat mycket kring en logga. Har haft flertalet egenhändigt komponerade sådana, utan att riktigt känna att det är rätt. Har nu knåpat ihop ytterligare en sådan, som jag tror jag gillar och faktiskt vill använda. En riktigt klassisk skylt som jag tänkte dela med mig en bild av. Ni får gärna lämna en kommentar om vad ni tycker. Givetvis behövs justeringar, men det kan jag säkert få hjälp av en firma som jobbar med sådant inför framtiden i så fall. Den är väldigt enkel, men klassisk och passar väl bra till verksamheten tycker jag.

 

logga Idas Café

I övrig har jag ansökt till trafikverket om en egen skylt (vägvisare som det heter) ute vid 44:an… Vi gjorde en liknande ansökan 2014 (om jag inte minns fel), men fick avslag för att vi hade för få öppettider. Men frågan är om det ens går igenom denna gång ,och i så fall till vilket pris. Det kostar nämligen en hel del pengar att ha en skylt. Jag förstår även att det finns lagar och regler och så vidare. Men vi känner verkligen att en skylt skulle vara avgörande för vår framtida verksamhet. Ni som kunder måste ju på ett enkelt och smidigt sätt kunna hitta till oss. Vet att detta är ett vanligt förekommande ”problem” för många småföretagare på landsbygden. Regler kan krångla till det lite för mycket ibland, även om de givetvis skall finnas. Redan idag hörde trafikverket av sig efter att jag skickat in ansökan förra veckan. Jag blev ju givetvis lite nervös när de ringde, men jag tror de gick bra. Skönt att inte behöva vänta i flera veckor på svar. Om ni ansökt om skylt, kommentera gärna här nedan eller på Facebook och berätta hur ni gick tillväga, och om ni fick en skylt.

Vi hörs förhoppningsvis snart igen, ha det fint!

/ Ida