Hej, är väldigt dålig på att uppdatera er här inne. Är mer aktiv på instagram, så vänligen kika in där istället på: @idascafeibrobyskola.

Vi har ju länge trott, utan att veta helt säkert, att äldsta sonen ska operera sitt ben i höst/vinter.  Läget kan fortfarande ändras, men läkarna vill vänta så länge som möjligt med operation då förutsättningarna att den lyckas är större då. Så vi väntar vidare, i ovisshet.

Så därför har vi lite i sista stund, bestämt oss för att ha Caféet öppet som vanligt i jul med julgransförsäljning och lussefika. I viss mån av tid, kan vi eventuellt ta emot bokningar också.

Hösten har hittills rullat på i en rasande fart, så nu är planeringen verkligen igång inför vintern.  Renoveringsmässigt står det återigen lite still… tyvärr. Vi har ju fortfarande massor av planer på vad vi ska jobba med härnäst. Och vi hade tänkt hinna med massor denna hösten. Men tiden bara flyger iväg, och det känns som vi har fullt upp med allt möjligt mest hela tiden.  Nu när dagarna känns korta och mörkret infaller fortare känns inte suget lika stort på att vara ute och jobba. Dessutom blir barnen trötta fort och vi kan aldrig eller sällan vara ute om kvällarna längre än kl 19. Antar att de är så i de flesta småbarnsfamiljer. Livet har verkligen fått en helt annan mening sen barnen kom. Vad gjorde vi innan liksom? Det är helt underbart och vi njuter så av att se våra fantastiska pojkar växa.

Äldsta sonen pratar ju en hel del nu (lite osammanhängande ibland) men munnen går i ett på honom (undrar vart han fått det ifrån? inte kan väl det komma från mig?) han säger att: ”pappa bygga hous! Mamma baka bulla!” på frågan vad vi jobbar med. Han pratar även mycket om ”Kafe” som han säger om Caféet. Yngsta sonen är ju 9 månader nu och ålar omkring efter storebror, i hela huset, och river i allt han får tag i. Många gånger blir man så full iskratt av deras små tokigheter. Men ibland river man sitt hår när de till exempel lyckats, (äldsta sonen) öppna skafferiet, trots barnspärrar, och river ut mjöl och annat ”bra att ha”. Visst är det underbart?

Bjuder på lite bilder tagna nu under hösten.

Öppettider inför jul kommer snart att publiceras här samt på Facebook och Instagram. Dela gärna!

Ha det fint så hörs vi / Ida