Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er där ute i stugorna? Här är allt fint men vi önskar oss lite mer vår här. Men den är ju på ingång även om det går lite långsamt.

Ni undrar säkert varför vi inte publicerat så mycket inlägg här det sista? Jo men det är ju som så att vi inte hinner med riktig så som  innan med två småbarn och det tror jag nog de flesta förstår. Huset står i alla fall kvar och vi är där med jämna mellanrum även om vi inte hinner greja så mycket. Är ni sugna på att se mer bilder, så uppdaterar jag instagramkontot regelbundet. Så in och följ @idascafeibrobyskola för mer regelbunden uppdatering.

Ni undrar ju säkert också varför vi inte kommit ut med öppettider inför kommande säsong än? Och det beror ju till viss del på att det är fullt upp med våra småkillar. Men också för att vi faktiskt inte vet hur mycket caféet kommer kunna vara öppet. Vi väntar nämligen på operation för äldsta sonens ben. Och framöver kommer han behöva genomgå ytterligare en till operation som är ganska omfattande. Det i sin tur gör att vi under denna och förmodligen även nästa sommar vet vi väldigt lite. Familjen går ju givetvis alltid först. Men förhoppningsvis kan vi komma igen med dubbelt så mycket kraft år 2020, vi får se helt enkelt.

Idas Café kommer alltså vara öppet i sommar 2018, men inte i den utsträckning som vi önskat. Ni får ha lite överseende med det helt enkelt. Vi kommer komma ut med dem öppettider som blir, lite längre fram i vår.

 

OBS! Vi kommer att vara med på vårrundan den 5-6 Maj, därefter stänger vi förmodligen igen en kort period. OBS!

Ha det bra så hörs vi framöver// Ida & Erik

 

img_20170606_083638_338.jpg