Hejsan där ute i stugorna!

Hoppas allt är bra med er?  Vilket kyligt väder vi haft det sista då? Inget härligt påskväder alls. De sägs ju att det ska vända nu, men jag känner mig tveksam just nu. All grönskande ute har liksom stannat upp lite nu, i väntan på varmare väder. Solen har ju dock varit framme för det mesta och strålat så fint på oss. Men det har varit riktigt kyligt. Natten mellan påskafton och påskdagen så hade vi -5 grader på natten, och alla mina penséer slokade sig av kylan. Nu verkar de dock ha repat sig ganska bra hittills, och de säger ju som sagt att det ska bli varmare.

Har ni haft en bra påskhelg annars? Umgåtts med familj, släkt och vänner? kanske ätit god mat och lite för mycket godis?

Vi har haft det bra, och även givetvis passat på att jobba vid skolan med diverse. I söndags hade jag en dop kaffe. Så det har varit full rulle. Och i helgen planerar vi ännu mer jobb där, för sen är det ju bara en vecka kvar tills vi äntligen öppnar!

Känns som om tiden går alldeles för fort, och har för få timmar på dygnet. Men ni ska veta att vi jobbar där så fort vi får ledig tid över. Och jag har så mycket planer och idéer inför framtiden. Jag ska bara hinna med att förverkliga allt.

Har ni några tankar och idéer? önskemål på något? något vi kan förbättra? Tveka inte att hör av er. Det är otroligt viktigt för oss att vi vet vad ni tycker!

Vill även påminna om att det är Söndagen den 30/4, som vi slår upp portarna. Vi har även öppet på måndagen den 1/5. Mellan kl 11-17 (den vanliga tiden).

Och helgen efter det är de ju vårrundan, som ni säkert inte missat!

Välkomna! //Ida

IMG_6201