Hejsan allihopa ute i sommar (?) Sverige!
Hoppas allt är bra med er?
Tiden rusar så himla fort fram (är väl det enda jag skriver om på bloggen just nu?). Vi är äntligen inne i Juni månad, dock verkar inte värmen förstått det som kalendern säger att det är?
Men, men. Vi har i alla fall äntligen kört igång med byggnationen av verandan på baksidan. Det projektet har ju stått still en lång, lång tid. Men nu äntligen är det igång igen. Vi hoppas att hinna klart med verandan i sommar, men det återstår att se. Så vi ber om ursäkt för att det kan vara lite stökigt och rörigt under en period.
Vi önskar ju hinna färdigt med så mycket som möjligt på huset innan vi ska stänga i Augusti för att han vår bröllopsfest där. Jo ni läste rätt, anledningen till att vi stänger Caféet efter första helgen i Augusti är för att vi gifter oss den 8/8. Och ska ha bröllopsfesten i skolan. vi vill så klart hinna få färdigt så mycket som möjligt tills dess. Efter bröllopet ska vi vara lediga en tid, vilket vi inte varit på länge. Sista helgen i Augusti öppnar vi igen är det tänkt. Vi kommer annonsera angående detta givetvis.

Vi laddar nu inför en fullspäckad sommar med jobb, jobb, jobb och mer jobb. Men sen, sen ska vi vara lediga och unna oss att bara njuta!

Hoppas få upp lite nya bilder här med sen, bara jag får ordning på mobilen.

Men hoppas vi hört och ses?

Idas Café har öppet som vanligt till helgen, Lördag och Söndag mellan kl 11 och 17, välkomna!

//Ida

IMG_0349
Gammal bild från hösten 2013