Hej allihopa!

Ida här. Jösses vad tiden går fort, 1 Juni på måndag. Sommaren är här då med andra ord. Eller? Känns inte alltod så med tanke på vädret. Regnar ju för jämnan känns det som.
Här på bloggen är vi inte så flitiga med att uppdatera tyvärr. Då det fungerar lite dåligt från mobiltelefonen, så nu har jag startat datorn och sitter vid den.
Jag har så mycket idéer kring Caféet och hur jag vill utveckla det. Massa som jag vill fixa. Samtidigt som vi renoverar.
Och hålla det snyggt och rent på samma gång. Inte lätt, skulle behöva ha betydligt fler timmar på dygnet än vad som finns. Men jag gillar inte att stressa, ändå blir det en hel del stress. Men försöker att planera min vecka så jag hinner med allt. Idag har jag till exempel hjälpt Erik i hans firma. Han hjälper ju mig i Caféet så någon rättvis måste det ju vara.
Vi vill ju hinna måla och få klart verandan innan sommaren är helt slut. Men vi får väl se vad vi mäktar med. Enligt mig, som är tidsoptimist hinner vi allt i alla fall… Men det återstår att se.
Vi tar ju gärna emot hjälp från nära och kära 😉

Många idéer, mycket att göra. Flertalet gånger jag önskar att det fanns fler timmar på dygnet, tyvärr gör det ju inte det. Men man får planera och jobba på så gott man kan.

Hoppas vi ses till helgen när Caféet är öppet? 🙂

Öppet som vanligt Lördag- Söndag, mellan kl 11-17!

Varmt välkomna!

Vi hörs!

// Ida