Hejsan!

Uppdateringen har ju varit riktigt dålig det sista… Men vi har jobbat på så otroligt mycket i Skolan, med renoveringen. Att vi har haft svårt att hinna med att uppdatera. Ida håller på med sin företagsuppstart. Så förhoppningsvis är hon igång snart, med Idas Café i Broby Skola.

Vi har total renoverat köken, satt gips på väggarna. Spånskivor på golvet, med plastmatta på. I taket sitter det vita tak- skivor. Vi har satt väv utan på gipsen och där har vi målat vitt. Vi har även satt upp nya foder kring dörrar och fönster, där det saknades. Samt nya taklister. Allt är målat i vitt. Erik har byggt ett skafferi, där det ska förvaras torra råvaror.

Vi har även byggt upp personaltoaletten, där det nu finns golvvärme, nya våtrums mattor på golv och väggar. Och hittills står det ett handfat där inne. I taket har vi satt ny pärlspont, och målat den vit. Det är förberett för takfläktar och lampa i taket.
Dörren vi sätter där är en gammal dörr som vi hittat på loftet över garaget. Erik har byggt en ny dörrkarm till den, då det saknades. Blir jätte bra.

På gästtoaletten har vi inte kommit riktigt lika långt, men där är ett stengolv lagt, med sten från kinnekulle.
På väggarna där, ska det tapetseras. I taket har vi även där satt upp pärlspont, samt målat den vit. Allt är förberett där.

Vi har även rivit ur i förrådet där den nya handikapps toaletten ska ta plats. Där är det riktigt mycket jobb, men det blir nog fint när det är klart.

I trädgården har arbetet avstannat lite, då Bobcaten inte har velat samarbeta på flera månader. Så arbetet med att lägga mur o.s.v har avstannat helt. Så det ser lite rörigt ut på baksidan just nu, och gräset börjar återigen bli högt i trädgården så det behöver klippas där. Men vi jobbar på det. Och innan caféet öppnar, ska vi föröka se till att det är lite mer ordning och reda.

Vi känner att det närmar sig preliminär öppningsdatum med stormsteg. Men går bara allt som vi vill nu, så kommer nog allt gå i lås hoppas vi. I veckan som kommer, ska grävaren, elektriker samt rörmokare komma ut och jobba. Så vi hoppas att det kommer hända lite saker i veckan, även om vi inte är där hela tiden.

Vi kämpar och sliter. Har ni vägarna förbi, kom gärna och säg hej!

Och stort tack till alla vänner, släktingar och andra bekanta som hjälper oss. Utan er hade det aldrig gått!

Hoppas allt är bra med er?

Vi hörs, ha det fint!

// Ida & Erik