Hejsan!
Tack alla kunder som, snön till trots, tog sig ut och besökte oss idag. Allt jobb som vi lagt ner ger verkligen resultat genom er, och det och ger så mycket glädje till oss. Att ni uppskattar det vi gör och att ni tar er tid att komma ut och hälsa på oss. Hoppas att ni fick en trevlig stund, och att ni kände av julstämningen.
Vi hoppas kunna återkomma med detta även nästa år vid jul, som en fin ny tradition kanske?

Vi vill även tacka Susanna och Hanna för all hjälp med att baka lussekatter medan Ida hade fullt upp med att göra julgodis. Även stort tack för att ni hjälpt oss med mycket andra förberedelser och hjälp under dagen idag.

Vi vill skicka ett stort tack till Viktoria, våran lilla kassörska, för all hjälp du ger oss, både med förberedelser och när Cafét har öppet.

Stort tack till Cornelia för vackra julmelodier framförda på tvärflöjt. Mycket uppskattat utav oss, och även av kunderna.

Tack morfar för lånet av traktor, och tack Oskar o Sara för hjälpen med att skotta med traktorn.

Ni är guld värda ska ni veta!

Hoppas vi inte glömt att tacka någon, vi skickar även en hälsning till pappa -> det finns kakor kvar tills du kommer hem, även godis.

Tack igen alla glada människor, det värmer oss mycket att så många tar sig tid att komma ut till oss och hälsa på!

Nu kommer vi ta det lite lugnt med renoveringen av Broby Skola i December. Bara göra lite små jobb. Vi behöver lite ledigt vi med. Vi kör igång med förnyad kraft i Januari igen.
Men vi kommer säkert åka ner och tända en brasa i kaminen och njuta av några lussekatter och allt jobb vi lagt ner där hittills. Så ni kommer säkerligen se oss där.

många kramar / Ida & Erik