Hej!

I söndags satte vi in den nya dörren i skolasalen ut mot baksidan. Och jag kan inte annat än att säga att det blev himla bra. Helt perfekt. Den passade in där, som om den alltid skulle suttit där. Någon som åkt förbi och sett den?
Dörren har vi hämtat från Tomten. Vi har skrapat den ren frpn färg. Erik körde in den till glasmästaren och det sattes i nya rutor. Erik har även tillverkat det lilla fönstret som sitter ovanför dörren. Jätte fint!
Hela dörr monteringen tog väl inte så värst lång tid i söndags. Vi hade ju förberett lite invändigt och mätt ut och rivit ner pärlsponten på insidan. Sedan var det bara att sätta motorsågen i arbete. Vips så var väggen nere! Erik hade stadgat upp med rejäla plank vid sidorna om hålet.
Väggen gick ganska lätt att putta omkull så det hela tog inte lång tid alls. Sen sattes karmen på plats och det mättes noga så att allt var rätt. Erik hade ju byggt dörr karmen själv, så att den skulle passa.
Sen krokade vi på dörrarna och fönstren. Sedan satte Erik dit provisoriska foder på utsidan runt dörren.
Sen var det väl mer eller mindre klart, i alla fall så som det ser ut nu.
Vi är mycket nöjda med resultatet. Så får vi se när det blir till att bygga verandan på baksidan. Men det dröjer nog ett litet tag till.

Ha det fint till vi hörs igen!

/ Ida