Hej!

Long time, no see.  Så kan man väl sammanfatta vårat lilla uppehåll med uppdatering på bloggen. Sist jag skulle lägga upp bilder, så klappade min dator helt och hållet ihop. Så då vart jag så arg och irriterad att jag gav upp. Men nu ska jag verkligen försöka få upp bilder och sen även skriva lite om Broby skolas historia. Måste även tilläggas att i Fredags var jag och Erik med i NLT (Nya Lidköpings Tidningen). Ska se om jag i nästa vecka kan få upp en bild på det.

Vi har inte jobbat så jätte mycket nere vid skolan, förra helgen hade vi kräftskiva och i veckan har det varit jobb som tagit den mesta av tiden. Men Erik har varit och hämtat den nya linojlefärgen, som vi tagit fram från färgflagor ifrån huset. Jätte fin grön nyans, som Erik provmålat på utedass dörrana. När vi målat klart med den röda falurödfärgen sen, så kommer garaget se som nytt ut.

Sen håller vi fortfarande på med golvet i hallen. Vi har lagt reglar som det nya golvet ska ligga på. Vi skruvar, sågar mäter och grejar. Blir bra. Vi har mätt ut vart gäst toaletten ska komma att byggas, och även vart pannrummet ska återuppstå.

Men nu tänker jag engagera mig i bilderna istället.

Vi hörs! /Ida