Hej!

Länge sen vi gjorde någon uppdatering här. Får väl helt enkelt säga att vi har haft fullt upp och tiden inte räckt till. Men vi mår bara bra. Vi har som vanligt många bollar i luften. Och en av dem bollarna är otroligt viktig; nämligen våra 3 söner. På självaste påskafton blev vi 3 barnsföräldrar, lyckan är total, familjen är komplett. Samma vecka som lillebror valde att titta ut, så var vi och skrev på pappren för Ivarsgården och vi är nu stolta gårdsägare till en stor fin gård som vi kan bygga vår framtid på. Så otorligt tacksam gentemot tidigare ägare att vi fick möjligheten att köpa gården.

Hade någon sagt till mig att det året du fyller 30 kommer du få ditt tredje barn (inom loppet av 5 år) och du kommer vara gårdsägare till en stor gård. Jag hade ALDRIG trott dem. Jag har så klart alltid drömt om ett liv på landet med egen gård, och en egen familj med barn. Men det är absolut inget jag tagit för givet, och jag kan inte säga annat än att jag är otroligt tacksam. Kan inte beskriva det på annat sätt. jag har levt som i en lyckobubbla den senaste tiden. Visst är det en omställning med en liten till i familjen, och det har fått mig att bli ännu mer rationell och försöker hinna med allt möjligt mellan varven. Men bli inte oroliga, ibland är det fullkomlig kaos, skrikande bråkande barn och totalt sönderstressad mamma. Men det finns många mysiga stunder och jag njuter så mycket av bebisgos och att vara hemma med barnen.

Vad det beträffar pandemin vi lever i, så tror jag att ni är lika less som jag på denna skiten (ursäkta ordvalet) men kanske ser vi ljuset i tunneln? håller tummarna att vaccinet gör sitt, och att samhället kan börja öppna upp som regeringen pratat om. Håll i och håll ut ett tag till, även om det är tufft!

Vi har otroligt mycket för oss, det är en del jobb med att sköta gården och fåren. Men det är väldigt roligt och vi hade inte velat ha det annorlunda. Så mycket idéer och framtidstro. Vi vill utveckla och driva gården.

Något som också glädjer mig mycket är att vi ska öppna Caféet i sommar igen. Äntligen. Som vi längtat. Det är en hel del förberedelser och jobb innan vi kan komma igång. Och vi har fortfarande massa drömmar och idéer kring renoveringen där.

hade tänkt skriva en massa mer, men hinner inte, barnen ropar. Kika gärna in på instagram @idascafeibrobyskola där hinner jag oftast uppdatera mer.

ta hand om er! // Ida ❤