Hej, här kommer viktig information till våra kära kunder!
Vi har efter noga övervägande kommit fram till att vi inte kommer öppna cafét under sommaren 2020. Anledningen är på grund av coronapandemin. Detta beslut är fattat med noga eftertanke. Vi har funderat mycket kring olika sätt att driva cafét ändå under sommaren men inte funnit att det framförallt är ekonomiskt försvarbart. Vi vill heller under inga omständigheter bidra till smittspridning, även om vi givetvis hade följt alla nya regler. Det känns helt enkelt inte rätt i hjärtat. Går höstrundan av stapeln hoppas vi ändå kunna vara med där, men det får tiden fram tills dess utvisa.
Ni är många som hört av er med olika tips och idéer, och det är vi tacksamma över, men vi har helt enkelt inte funnit någon lämplig lösning. Vi hoppas ni har överseende och vill komma och besöka oss i framtiden.
Jag kommer att i mån av tid baka och då får ni hålla utkik här på Instagram och Facebook så kanske ni kan köpa med er lite hembakat hem (Kommer tyvärr inte kunna ta emot beställningar).
I övrigt kommer vi passa på att vara lite lediga ihop med familjen, och om vi känner för det kanske renovera lite på skolan.
Jag kommer att jobba med lite av varje istället, jobb har vi alltid gott om. Och jag kommer fortsätta uppdatera er här med de olika saker vi jobbar med. // Ida med familj