Hejsan, hoppas att allt är bra med er?

Här är allt bra, tiden går så otroligt fort och snart är det julafton! Vi jobbar just nu väldigt mycket både jag och Erik. Både helger och vardagar med både caféet, våra får och Eriks företag. Så det blir inte mycket tid över till att sitta och julpyssla. Nästa vecka blir en lugnare vecka. Vi har en bokning på måndagen och sedan öppet för granförsäljning sista gången på Torsdagen där den 21/12. Så efter det ska vi bara vara lediga och pyssla med saker hemma och umgås med familj och vänner.

Vi kommer ju ha caféet helt stängt efter den 21/12-2017 och tar inte emot några bokningar alls. Vi kommer att öppna igen till vårrundan, men vi vet inte mer om öppettider än tyvärr. Vi har ju en till liten bebis på väg snart och mycket fokus ligger ju naturligtvis där. Men lovar att hålla er uppdaterade när vi planerat nästa säsong.

Sen måste jag gnälla lite med. Denna hemsida/blogg funkar ju inte som jag vill (antagligen är jag väl egentligen för okunnig) Sidor jag lägger upp och tror att ni ser, syns inte alls? och en del sidor jag ändrat namnet på verkar ni inte heller kunna se? Jag gjorde i somras en sida med tips på andra besöksmål runt om i vår närhet, den tror jag minsann ni fortfarande inte kan se? trots upprepade försök från mig att det ska ligga som en egen sida, väl synlig för er att klicka på. Och inte heller öppettidernas sida verkar stämma med den jag lägger upp? (som tur är verkar ni åtminstone kunna se öppettider och datum?)  Kanske kan jag googla mig till hur man gör eller om jag kan få hjälp av någon. Kanske är någon av er som läser detta en hejare på wordpress?

Förresten, nu har vi lite snö! typ 3 cm…. men ändå. Så ljust och fint. Har ni också snö? Läser man på smhi:s hemsida så hotar de dock med massa plusgrader och regn. Även om det verkar bli ännu kallare i slutet på veckan. Men det lär vi ju märka, jag tycker att det kan bli ännu kallare och komma ännu mer snö. Och gärna att den ligger några veckor. Det har varit alldeles för milt nu det sista. Och blött, mörkt och lerigt. Mer snö åt folket helt enkelt.

Hur som, hoppas och tänker att det nog blir en uppdatering till här innan jul. Men får se om jag hinner.

Om jag inte hinner med något mer inlägg, önskar jag och min familj er en riktigt god jul och ta vara på varandra!

Kram// Ida