Hejsan, dags för en liten uppdatering här. Det är verkligen på tiden nu, då det var en tid sen sist.

Hur mår ni? och vad har ni för planer inför hösten? Antar att de flesta är tillbaka i vardagen med förskola/skola/jobb/studier eller vad man annars brukar göra.

Vi hade en period i mitten på Augusti när vi skolade in vår son på förskola. Han är nu redan är 1,5 år (vart tog tiden vägen) Så nu kan jag planera hur jag vill jobba i caféet själv. Caféet är ju visserligen stängt men vi har väldigt mycket att greja med. Städning och fortsatt renovering. Tyvärr satte ju vädrets makter lite stopp för målning av fasad och så vidare, som vi hade tänkt i Augusti. Det behöver ju vara fint väder när man ska måla med linoljefärg. Men vi ska väl fortsätta med skrapningen så det är förberett till våren. Och sen har vi lite andra påbörjade renoveringsprojekt att fortsätta med.

Men det känns riktigt skönt att caféet är stängt så vi i godan ro kan greja med det vi vill, utan att behöva förhålla oss till öppet tillfällen och annat. Och kanske kan vi även vara lite lediga och hitta på saker som familj.

Just nu i skrivande stund så kan jag berätta att det jag håller på med just nu är tvätt av dukar, filtar och kuddar. Jag tejpar även innanfönstren vi monterade i Lördags. Sen blir det storstädning av köket samt se över en del åtgärder. Fixa någon ny hylla och lite andra praktiska saker som rör köket.

Jag vill även klargöra att vi kommer ha öppet adventssöndagar kring jul i år, men vi återkommer om exakta datum och tider så fort de är satta. Vi kommer även ha julgranar till försäljning i år igen.

Annars vet jag inte om jag har något mer särskilt att dela med mig av. Men lägger upp några bilder jag tagit med mobilen. objektivet på vår systemkamera börjar tyvärr ge sig så ni får hålla tillgodo med dessa

 

ha det fint så hörs vi // Ida