Hejsan!

Nu har det ekat tomt här ett tag igen, ber om ursäkt. Till vårt försvar kan vi väl säga att vi varit utan bredband i en vecka, för att gnagare gnagt av fiberledningarna i ledningsskåpet. Och när vi inte hade bredband så kunde vi tyvärr inte använda datorn, som jag gör nu, och uppdatera här.

Just nu händer det inte jätte mycket på renoveringsfronten på Broby Skola. Vi har startat upp lite projekt vid sidan av Broby skola, därför hinner vi inte med så mycket som vi vill där just nu. Men det är ingen som tar vårt arbete ifrån oss vid Skolan och det är inte något som är jätte akut att åtgärda heller. De stora nödvändiga projekten har vi ju redan jobbat av.

Men vi har renoverat alla fönster på ena gaveln. Fönstren är renskrapade, och har fått nytt kitt och är målade med linoljefärg. Tanken är även att vi ska hinna måla den gaveln nu i höst. Vi får se hur vi hinner med de…

I övrigt har Caféet öppet varannan Söndag mellan kl 11-17. Denna söndag den 11 Oktober har vi öppet, ni är varmt välkomna in då!

// Ida & Erik Lindh