Hej på er där ute i stugorna!

Hoppas att allt är fint med er?
Nu undrar ni säkert varför vi är så dåliga på att uppdatera? Och helt ärligt undrar vi det med lite granna. Enda svaret vi kan ge er är att vi jobbar mycket, varvar det med renovering, och planering inför kommande säsong.

Vi kan säga att mycket har hänt i skolsalen, och bilder på det givetvis kommer komma upp. Vi har tilläggsisolerat, och är nästan klara med att spika upp pärlsponten.
Isoleringen vi valt att använda är ett relativt nytt material, i alla fall är det inte så vanligt, det är träfiberull.
Ännu känner vi oss mycket nöjda med detta materiel, dock dammar det en del, och fibrerna som yr omkring när man hanterar de, fastnar på kläderna. Men det sticks inte som vanlig glasfiberisolering. Vilket är positivt.
Men annars går det framåt. Vi har mycket att se fram emot i sommar, och vet att vi har mycket jobb framför oss.

Efter att vi satt upp pärlsponten i skolsalen ska det målas på väggarna, eventuellt i taket med. Vi får se vad vi bestämmer oss för där.

Första helgen i Maj slår vi i alla fall upp portarna till vårrundan. Blir första gången vi är med där, och ser fram emot detta med spänning!

Efter det kommer vi ha öppet Juli ut. I Augusti kommer vi ha helt stängt. Av privata skäl. Vi kommer öppna åter i September och kommer även medverka på returrundan, och kommer sen att ha öppet under hösten med. Så som det ser ut just nu i alla fall.

Vi återkommer mer om specifika öppettider runt påsk, då vi har planerat sommaren lite mer noggrant.

Kan även meddela att snödropparna börjar titta fram ur gräsmattan vid Broby Skola, så våren är inte allt för långt borta, även om det känns så gråa blåsiga dagar som denna.

Hoppas få upp lite fler bilder, samt göra i ordning några tidsinställda inlägg med.

Ha det fint så hörs vi!

// Ida & Erik

IMG_5732