God fortsättning på er alla där ute i stugorna!

Här har vi varit lediga över jul och nyår, vilket kanske märks, då vi inte uppdaterat er här på bloggen något. Så här lediga (i den bemärkelse att man endast gör det nödvändiga, så som sköta djuren och hushållet) har vi inte varit sen vi köpte Broby Skola sommaren 2012.
På vår fritid har vi alltid sysslat med husrenovering, så väl helg, påsk och jul. Semester har vi ju knappt heller haft sen sommaren 2012.
Så nu har vi varit riktigt hellediga, från jobb, renovering och café. vi har slappat framför dåliga filmer på Tv, umgåtts med släkt och vänner. Pysslat. Slappat lite till. Gått promenader, ätit gott. Så himla skönt och välbehövligt för oss.
2015 kommer bli ett speciellt år för oss, så nu har vi verkligen laddat upp batterierna inför vad som komma skall. Vi kommer köra igång renoveringen av skolsalen nästa vecka, om allt går som det ska. Vi börjar känna oss riktigt motiverade och peppade!

Jag börjar även bli väldigt motiverad till att göra fint i trädgården. Vi har ju haft några lediga dagar med mycket sol, och då kan man inte annat än att få lite vårkänslor i kroppen. Dock är det nog inte värt att börja greja i trädgården aktivt än på ett par månader. Inte greja med blommor och så vidare i alla fall. Men planera går ju!!
Hoppas att vårlökarna jag planterat på slänten ner från kyrkan kommer ta sig och blomma vackert så småningom, blir spännande. Planerar även att frö-så lite blommor med, gärna en blomsteräng. Det är så vackert!

Har ni vägarna förbi och ser att vi är där och grejar, tveka inte hälsa på oss!

Har ni frågor eller funderingar, är ni välkomna att skriva en kommentar så försöker jag eller Erik svara så fort vi kan.

Ska se om jag hittar lite bilder som vi tagit nu under vår lediga tid!

// Ida (Erik hälsar)