Hejsan!

Ni får inte missa sista öppet tillfället för året, nu på söndag den 14:e december, 14-18.
Öppnar inte igen förrän i Maj 2015, till vårrundan. Så passa på!
Idas Café finns även på facebook, sidan uppdateras så gott som dagligen. Så gå in där och gilla!

Efter jul och nyår planerar vi nu att vara lite lediga en stund, och inte jobba så hårt i skolan. I februari hoppas vi att vi laddat batterierna och kan köra igång med renoveringen av skolsalen. Först måste vi givetvis flytta ut alla möbler osv ut därifrån.
Vi kommer att riva ner innertaket, så vi får fram den vackra pärlsponten, och se efter om den måste målas eller om den går att använda som den är. Vi kommer att tilläggsisolera väggarna. Vi har ännu inte bestämt oss vad vi ska ha på väggarna, så det får vi klura lite på… Vi kommer även att färdigställa trappan upp till andra våning. Det kommer vi att göra genom att klä den, och sen sätta upp ett trappräcke.
Vi kommer förhoppningsvis göra färdigt golvlister i köksfarstun och lite annat små pyssel invändigt.
När våren fått grepp om kalla Sverige framåt Mars och April, tänker vi oss att vi ska färdigställa verandan. Vi tänker också fortsätta skrapa huset från all gammal färg, och förhoppningsvis hinner vi börja måla. Vi måste ju även fortsätta med renoveringen av alla fönster som Erik påbörjat.
Vi har väl även en trädgård att jobba i, finns alltid något att göra där.
Så vi har att göra med huset, som vanligt. Men det är riktigt kul.

Kommer försöka att hålla er uppdaterade med vad som händer och sker, ni får givetvis ställa frågor. Och även komma ut till oss och hälsa på, så kan vi visa er vårat lilla projekt på plats. Det är bara att slå en pling!

Ida kommer även under våren ta emot beställningar på kakor, bröd och bullar. Ring och boka!

ha det fint så hörs vi! // Ida & Erik

Idas Café

Idas Café