Hur mycket jag än vill och försöker…. Märks det tydligt av att folk börjat jobba. Till nästa år ska öppettider samt tillfällen ses över noga. Så jag slipper stå, som nu de senaste två veckorna på torsdagar och fredagar, utan kunder. Med kakor, kaffe och saft. Som jag får slänga.
Det går inte ihop sig någonstans. Det kommer inga kunder. Kan inte hålla öppet då. Tyvärr… Fast jag vill. Jag kämpar väldigt mycket för att hålla det fint och i ordning, men blir jätte besviken när det inte kommer några kunder alls. Och visst, det får man ju räkna med. Vi har inte annonserat jätte mycket, vi är inte jätte stora. Nyetablerade. Vi har mycket att ”kämpa” emot.
Nu har skolor och arbete börjat igen, vilket vi får ta med i beräkningarna till nästa år.

Idag kommer Idas café hålla stängt. Jag ser tyvärr ingen annan lösning. Jag kommer att finnas på plats, baka och städa och fixa med annat. Då det finns massa saker att göra hela tiden.
Men det kommer vara stängt, även torsdag och fredag nästa vecka.
Detta är inget jag vill göra, men vad ska jag annars ta mig till?

Imorgon och på söndag kommer vi hålla öppet som vanligt mellan 10 & 19. Då är ni hjärtligt välkomna!

Är det så att ni är en större grupp som vill komma och fika idag, eller på torsdag/fredag nästa vecka, kontakta mig så kan jag hålla lite extra öppet för er just

Men jag kan tyvärr inte hålla öppet som vanligt, hoppas ni förstår?
Då går jag jätte mycket back efter som jag får slänga så mycket, så jag måste hålla stängt.

Hoppas på en förståelse hos er, och trevlig fredag önskar jag er
/Ida