Hejsan!

Nu tänkte jag uppdatera bloggen lite, även med bilder. Så får vi se om allt kan funka så jag även kan få upp lite bilder. För man kan ju aldrig lita på tekniken?

Vi har jobbat på som bara den i helgen som var. Hade hjälp av vänner och syskon. Tack snälla ni, för er hjälp. Vi har nu nästan fått in hela bjälklagret. Och fort gick det, när vi kom in i ett system så alla visste ungefär vad var och en skulle göra. Känns som vi kommit ofantligt långt bara de senaste helgerna nu. Bara för att vi jobbat så effektivt. Nu har vi bara ytterst lite kvar över källaren. Men materialet tog slut. Så antar att vi jobbar klart med det nu i helgen i stället.
Måste säga att det lucktar så gott när man kommer in nu; nytt, frsäscht och rent! Det har det inte gjort på länge.

Igår körde jag dit isoleringen som ska läggas i golvet. Blir himla bra detta, sen är det bara att invänta själva golvet. Kommer bli så himla fint, och känns som en sån otroligt stor lättnad. Känns som om huset nästan är färdigrenoverat nu. Men det känns nog mest så för att vi jobbat så otroligt länge med skolsalen, och golvet där. För det vet vi ju alla, att det är en bra bit kvar nu ändå.

Jag är riktigt stolt över oss, och hur långt vi har kommit. Vi har ju gjort allt själva hittills. Med familj och vänners hjälp, givetvis.

Ni kommer väl och hälsar på oss i sommar?

Ha det fint, jag hoppas att bilderna kommer upp ordentligt så jag kan visa vårat otroliga arbete.

// Ida