Hej hopp alla glada!

Igår, Lördag, rev vi ut köket nere i skolan med hjälp av Heidi, Jimmy, Oskar och Viktoria. Det gick som hejsan!
Och det var nog bra att vi rev ut det… för golvet var dåligt på sina ställen. Det har ju läckt vatten där tidigare, vilket vi märkte av nu. Sen under skåpen som diskbänken låg på, hade de gjutit fast avloppsöreret i golvet. Bra lösning tyckte de säkert då. Men det tycker inte vi var någon toppen lösning. Så förmodligen blir det till att lägga nytt golv.
Vi rev även ut en massa gamla element, och gamla dåliga rör. Erik, Jimmy och Oskar rev ner masoniten som satt på väggarna i den lilla hallen på framsidan. Den som lärarinnan använde. Det blev jätte fint där, med pärlspot i taket och på väggarna. Och där sitter ju alla gamla lister och foder kvar med.
Sen började vi även att riva ut lite på toaletten. Dock har vi bara tagit ut badkaret, och lyft ner varmvattentanken som satt på väggen. Badkaret är ut buret också. Man kunde känna att govet inte var något vidare där badkaret stått. Så det ska bli intressant att lyfta på golvmattan och se hur det egentligen ser ut där inunder. Men det får vi ta nästa gång som vi är där och jobbar.
Under dagen grillade vi korv, och satt ute och åt runt den lilla elden. Senare på eftermiddagen satt vi inne och fikade. Man måste ju fylla på med energi när man ska riva ut kök.
Vi hade riktigt trevligt, och vi tackar alla inblandade för all hjälp vi fått. Vi hade aldrig hunnit så långt själva!

Tänkte lägga upp lite bilder från igår med, hoppas att det kommer att fungera.

Nästa steg framöver blir att fortsätta på toaletten. Sen även att ta och städa ut ur köket.

Ha det bra tills vi hörs och ses nästa gång!

// Ida & Erik