Hej!

Nu sitter jag här hemma och ahr feber. Tanken var att jag skuller vara med Erik nere vid skolan och jobba ihop med honom. Men efter som att jag åkt på en förkyldning så tänkte jag ta det lite lugnt.

Vi har några nya bilder som jag tänkte lägga upp i ett litet bildspel sen.

Erik har börjat i skolaslen. Han har ju rivit upp golvet runt murstocken och där fann vi ju tyvärr svamp. Han har även börjat att riva ner de jätte stora skpåpen i skolsalen. Jag kan säga att jag haed velat ha kvar dem, men de var byggda alldeles för nära murstocken, och ska man kunna använda det som skorsten igen, så är det ju inte godkänt att ha det så. Kan även tilläggas att det hade börjat att växa lite svamp längst ner på det ena skåpet med. Men Erik har skruvat loss beslagen och låsen på dem, så att vi kan bygga ett nytt skåp sen när det blir aktuellt.

I rummet med kakelugnen har vi snart rivit ner alla gamal fula lister och foder runt fönstren. Och alla tretex skivor är borta från väggarna! och det gamla fina plankgolvet är nu synligt igen!

Projekt som står på tur är att måla och göra klart i hallen. Måla allt först, och sedan sätta upp lister och så vidare. Så har vi det rummet så gott som klart sen.

Ja, men det var nog allt jag hade att berätta om för nu. Och ni får ha lite förståelse för att det kanske inte alltid är rätt ”bygg” termer och ord som jag använder. Erik är ju inte hemma, så jag kan inte fråga honom, experten! Men jag lär mig, det ska jag allt tillägga.

Ha det fint allihop!

/ Ida