Hejsan!

Nu har vi kommit en bra bit in i oktober månad. Snart är det November och sen kommer December… och efter det börjar det nya året, 2013.

Vi har jobbat en del ner i skolan, mestadels är det Erik som varit där på eftermiddagarna efter jobbet. Förra helgen var vi där en sväng på eftermiddagen och jobbade. Eriks farmor och farfar kom förbi en sväng, och de hade fika med sig. Så vi satt på verandan och fikade.

Vi har kommit såpass långt i hallen nu så att vi håller på att välja ut färg till taket och väggarna. Alltså allt golv är lagt, den nya pärlsponten sitter uppe på väggarna och dörren in till toaletten och även den till pannrummet är klart.

Inne i pannrumet är det nytt tak och Erik har monterat en lampa i taket. Sen är det målat med vitt där.

Ida har fått en massa lökar att plantera i trädgården, så till våren hoppas vi att det ska blomma fint där!

Sen har vi börjat riva upp golvet i skolsalen, precis vi murstocken. Och det hade ju kunnat sett bättre ut. Men vi hoppas att det bara är där runt omkring. Men förmodligen får vi riva upp det golvet ändå, efter som att det sviktar så på mitten. Och så går det inte att ha det.

Nya bilder hoppas vi att det kommer upp nu med. Idas dator har fått en liten uppfräschning, så nu ska den nog palla lite mera bloggande!

/ Ida & Erik

 

Broby Skola